♥ Hodnocení SB ♥

3. července 2013 v 20:20 | Carter

Hodnocení SB


Za červen 2013.

Požadovala jsem od svých SB takových 10 až 15 komentářů měsíčně. Tedy podle toho kolik jste jich za minulý měsíc (červen) napsali, tak se umístíte v následujícím hodnocení:

  • 0 až 5 : neaktivní SB
Denny, Satsuki, Anitram, Nati, Bee, Mononoke-chan, Momo-chan, Charlotte, Ryuzaki, Sayoko a Aisu
  • 5 až 10 : náladové SB
Shi O_o, Yuuchi, Katt-chan, Naomi
  • 10 až 15 : normální SB
Reita, Sachiko, Honey.xx
  • 15 až 20 : aktivní SB
Míša
  • 20 až 30 : V.I.P SB
Nanami a Noemi, Kira*Yume, Beepinka
  • 30 až 40 : Ultimátní SB
Ame, Aya
  • 40 až 100 : Nejlepší SB
j-vip

Doufám že to není moc kruté... Dohromady vás mám 24 - a každého z vás mám moc ráda a celým srdcem obdivuji A článků za červen bylo 72, takže příložitostí zde bylo hodně...

Aya = [32] Jsi moc hodná holka Mám tě fakt ráda, a moc ti děkuji že ke mě tak často chodíš. Tvůj blog je nádherný, a tvoje články jsou bez chybičky.
Anitram = [3] Jsem zklamaná... tvůj blog se mi moc líbí, a tvoje články také! Líbí se ti u mě vůbec?
Ame = [37] Takovej malej vtipálek :3, jsi skvělá, a jsem ráda že tě mám jako SB, nee-chan
Bee = [0] Do 9. června jsi měla pozastaveno, takže bych pochopila kdybys měla tak 5 až 10 hlasů... ale žádný? Nechápu...
Beepinka = [29] Tebe mám moc ráda! Jsi jedna z mých oblíbených SB, vždycky dokážeš povzbudit, a jsi moc hodná.. máš taky krásnou grafiku! Děkuju moc za všechno!
Denny = [1] Jsi moje nové SB... takže.. tě vynechávám. Máš ale pěkný štěstí, protože podle toho co vidím, nejsi moc aktivní! Dávej si pozor!
Momo-chan = [0] Ty rušíš, tak já téže
Nanami a Noemi = [23] Jste obě dvě moc hodné Přidáváte skvělé komentáře, blog máte krásný a ráda k vám chodím.
Shi O_o = [5] Neměla jsi moc čas, tak to chápu. I ted' máš pozastavení, tak si pořádně užij léto! Chybíš nám tu
Charlotte = [1] Ruším SB... neobíháš, a vůbec nepřidáváš články.. upřímně, je mi to líto,... Můžes se vyjádřit?
Katt-chan = [7] Jsem zklamaná... vím, možná si říkáš že taky moc nepřidávám komentáře, ale moc na povídky nejsem. Je mi to líto... ani Naruta neznám... tak... jestli chceš zrušit, tak napiš. Děkuji
Míša = [15] Moje první SB, moje inspirace díky které mám blog! A přece jenom ... 15 komentářů... snad víš na co narážím! :DD
Sachiko = [13] Od 25. června máš pozastaveno... vrat' se brzy, tvoje články mi moc chybí!
Satsuki = [1] Umm prominu, pokud se vyjádříš
Nati = [0] Pozastaveno, dlouho pozastaveno... nevím ... uvažuji o zrušení
Kira*Yume = [25] Máš krásný blog! A tvoje RPC jsou prostě užasné! Děkuji ti!!!
j-vip = [64] Tobě patří můj veliký obdiv. Jsi moc milá, máš skvělé a povzbuzující komentáře... jsi jedna z mých první SB, a chtěla bych, abys byla navždy
Yuuchi = [6] Dlouho jsi tu nebyla, a já taky do toho ne, takže plně chápu
Sayoko a Aisu = [0] Máte dlouho pozastaveno =(( ...
Ryuzaki = [4] Máš hezké články, ale mrzí mě že jsi méně aktivní... Doufám že se to zlepší! =)
Naomi = [6] Nevím nevím no Líbí se mi tvoje články, doufám že v budoucnu se tvoje aktivita zlepší =)
Honey.xx = [11] Líbí se mi články z tvého denního života! =3 Mám tě ráda
Reita = [14] Máš užasný blog, skvělé články... děkuji ti že jsme SB a že komentuješ!
Mononoke-chan = [3] Aww, tak to mě mrzí... Ale chápu, velice dlouho jsi tu nebyla! Mám tě ráda, a děkuju za stálou podporu a epické komentáře :D

•••

Oblíbená SB

j-vip
Ame
Beepinka
Kira*Yume
Honey.xx
Mononoke-chan
Míša
Aya
Yuuchi
•••

Středně oblíbená SB

Reita
Sachiko
Anitram
Nanami a Noemi
Sayoko a Aisu
Shi O_o
Naomi
•••

Uvažuji o zrušení

Denny
Nati
Katt-chan
Bee
Satsuki
Ryuzaki
•••

Ruším

Charlotte
Momo-chan
•••
= můžete se zachránit
= velice oblíbený blog
= jsem naštvaná na ...
= nevím jak se vyjádřit
= favorit/ka

Všechny SB, kteří se chtějí zachránit před zrušením, mají čas 3 dny.
Když říkám favoritka, tak to znamená že mám k blogerce zvláštní pocity (obdiv, radost, ...)
---------------------------------------
A jako poslední, něco o mě.
Špatné vlastnosti:
Komentáře ode mě mám dojem že vypadají odfláknutě, ale veřte mi, nejsou tak myšleny! :(
Dobré vlastnosti:
Myslím že i přesto že bych ted' měla mít pozastaveno, tak jsem dost aktivní :D Myslím že se pozastavení dneškem ruší..


BONUS: pokud si někdo přeje diplomek za jeho umístění, stačí napsat:
1) text?
2) postava + anime

Děkuji všem za neustálou podporu, a doufám že je každý z Vás spokojený s hodnocením.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Klikni že jsi tu byl/a ^^

Holka 91.7% (44)
Kluk 8.3% (4)

Komentáře

1 Aya Evans Aya Evans | Web | 3. července 2013 v 21:24 | Reagovat

Moje 3, V.I.P. umístění dneska! :D Děkuju strašně moc moc moc <333 Vážím si toho!

Jestli jsem hodná? No, ve skutečnosti jsem docela zlá, ale snažím se být aspoň příjemná když už nic jinýho se mnou nejde. :D :3 Já sem ráda chodím často ráda, takže tak. ^^

2 Kira*Yume Kira*Yume | E-mail | Web | 3. července 2013 v 21:56 | Reagovat

:OOO YEAAAAA!! Týýýýýjo vůbec jsem nečekala že bych mohla být ve V.I.P. :DD, hodně mě to překvapilo, i to kolik jsem za minulej měsíc napsala komentářů (to jsem vážně tak ukecaná? O.o) jinak já děkuju tobě ^^, strašně moc :33, jsem neskutečně ráda že jsme pořád Aff ^3^

3 beepinka beepinka | Web | 3. července 2013 v 23:00 | Reagovat

Jé já jsem ve V.I.P SB..tak to mě moc těší ^^...taky to tu mám ráda :3! :) a děkuju moc za to,co jsi napsala..jsem ráda,že ke mně chodíš ráda =) a že ti moje slova občas pomohou ..to mě moc těší!:)a děkuji za pochvalu grafiky ..to pro mě též hodně znamená ;-)  :-) jinak musím říct,že jsi to nádherně napsala =) ty pixelky jsou kawaii ^^ ....a pěkný dess!:)

4 ♥Míša♥ ♥Míša♥ | Web | 4. července 2013 v 7:19 | Reagovat

Já že favoritka ?? jak tam vidím to srdiečko ??? no twl ja už budu fakt brečet ... tak pekné hodnotenia aj keď obieham menej (vela grafiky na objednávku xD),mám fakt ubohý blog,že tam furt pridávam len Bleach,len sa divím že ma SB nezačínajú vymazávať jeden po druhom.. Jak môžete byť sakra tak milí ?? Potom že 15 komentov,ja som fakt jako...od teba mám na každom článku koment a ja ti to oplácam len takým ubohým počtom ? ja fakt idem skočiť z okna ... Dík

5 j-vip j-vip | Web | 4. července 2013 v 11:14 | Reagovat

Aaaaa kyaaaa ďakujem :3 aj keď nechápem, ako som dala 64 komentárov :D :D ale tak na 72č. celkom slušné :3 :3 :3 veľmi ti ďakujem a samozrejme, že ostaneme SB :) a diplom nie je nutný :)

6 ~//:☢ ❝ Y U U C H I ❞ ~//:☢ ❝ Y U U C H I ❞ | Web | 4. července 2013 v 14:11 | Reagovat

o.O ... šest? Promiň, ale asi se mi zase pokazilo to komentování, protože včera jsem tu seděla tak hodinu a okomentovala skoro všechny články (až na ty soutěže, protože ty jsem nevěděla a písničky, které neznám, protože mi nefunguje zvuková karta).
Nah, ale nechci se vymlouvat. Můžu si za to sama, že sem nechodím pravidelně. Opravdu se moc omlouvám a sliuju, že se zlepším. Jsem ráda, že jsi na mě tak hodná <3
Opravdu mě moc potěšilo, že i přes mou mizernou aktivitu jsem v Oblíbených SB, a doufám, že to není omyl o.O
Děkuju moc ^^

7 Penny Yuzuki Mizu Daiyamondo Penny Yuzuki Mizu Daiyamondo | Web | 4. července 2013 v 14:37 | Reagovat

Budu moc rada kdyz budem Affs ^^ A co by si chtela mit na diplomku? :)

8 Nana-san (ナナ) Nana-san (ナナ) | Web | 4. července 2013 v 16:10 | Reagovat

Jééééj, to ti veľmi ďakujeme :3 ... dala by som ťi aj viac, keybže nechodím toľko von a do obchodov :) a to my veľmi radi chodíme na tvoj blog, lebo vždy tu nájdeme plno zábavy :)

9 Carter Carter | Web | 4. července 2013 v 16:31 | Reagovat

[7]: Grimmjowa z Bleache :3 Chceš taky diplomek? ^-^

10 Naoyi Temná Upíří Princezna Strange Naoyi Temná Upíří Princezna Strange | Web | 4. července 2013 v 16:38 | Reagovat

Krásný blog.
Spřátelíš plss?

11 Carter Carter | Web | 4. července 2013 v 16:45 | Reagovat

[10]: Omlouvám se ale ne - tvůj blog mě ničím moc nezaujal... není tam nic moc o anime. :/

12 katt-chan katt-chan | E-mail | Web | 4. července 2013 v 19:22 | Reagovat

Ahojky neni to tim ze bych nechtela byt tvoje sb ale tim ze jsem mela pozastaveno a skoro nikde jseem nestihala chodit na blogi musim se starat doma ted hodne o mamku a zabere to vzdy moc casu. Neco se mi tu libi a to si ctu aneco zase ne takze komentuji jen k tomu co me zaujalo. Ty ke me pravda komenty nedavas vubec zadne pokud muzu hadat spravne... je to jen na tobe jak se rozhodnes take bych uvitala vice komentu z tvoji strany... rozmysli se a dej mi vedet svoje rozhodnuti :-?

13 Carter Carter | Web | 4. července 2013 v 19:34 | Reagovat

[12]: Pokusím se. Budu si číst tvoje povídky =) Doufám že se to zlepší... děkuji za pochopení, a omlouvám se ti, nevěděla jsem že máš pozastaveno :( :O .. doufám že se tvoje mamka uzdraví =)

14 katt-chan katt-chan | E-mail | Web | 4. července 2013 v 19:40 | Reagovat

[13]:no zatim je invalidni a je to spatny od zitra do pondeli na blogu nebudu jedu si odpocinout pod stan to dam jeste oznameni. dekuji a pokusim se chodit casteji :)

15 Carter Carter | Web | 4. července 2013 v 19:46 | Reagovat

[14]: ... to je mi.. fakt hrozně moc líto :( Doufám že moc netrpíš, a ona taky ne... snad se to všechno zlepší... budu se modlit aby ano! =) Děkuju taky :)

16 Bee Bee | Web | 5. července 2013 v 19:22 | Reagovat

Gomen! Gomen! Gomen >.< Já vím, jsem kráva! Fakt sorry! Začnu se snažit >.<

17 Carter Carter | Web | 5. července 2013 v 19:42 | Reagovat

[16]: Ok ^__^ Jasně chápu.. něměla jsi náladu. xD To je u mě naprosto běžné... takže v pohodě ^^

18 Carter Carter | Web | 5. července 2013 v 19:42 | Reagovat

[16]: a nejsi kráva :) jsi v pohodě :-D

19 Ame Ame | E-mail | Web | 5. července 2013 v 22:05 | Reagovat

Já a vtipálek? :D XD
Komentuji tu ráda, i když někdy mi přijde, že na mě trochu zapomínáš :/
Každopádně děkuji za milá slova! ;)

20 Carter Carter | Web | 6. července 2013 v 8:16 | Reagovat

[19]: Čtu si tvoje články, :3 Jen třeba moc nernám FT ani FA...

Ale pokusím se komentovat víc a víc. Promin mi to  :C

21 Reita-chan Reita-chan | Web | 7. července 2013 v 19:34 | Reagovat

aspoň že som dopadla dobre :D aj ja som strašne rada že sme SB :D :-D  :-D  :-D

22 Honey.xx Honey.xx | Web | 10. července 2013 v 13:59 | Reagovat

Achych ouvej... ='3333 Taky tě máám rááda!!! =))
- Oh, vážně se ti ty moje spamy líbí? =D To jsem ráda... =)

- Omlouvám se, byla jsem trošku víc nekativní, ale napravím to! =)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama